25 van de lekkerste Super Bowl-voedselideeën, volgens Pinterest (2024)

Als je moest raden wat de Super Bowl-voedselideeën zijn die Pinterest-peeps deze week het meest pinnen, wat zou je dan zeggen? Chips en dip, gehaktballen, sliders, kippenvleugels, en willekeurig slim voetbalvormig voedsel zeker. Maar hoe zit het met echte *recepten* – zou je die niet graag in handen willen krijgen? Nou, je hebt geluk! Pinterest is in hun hypermoderne datacentrum gedoken en heeft de waren opgedist. Het blijkt dat tater tots in alle vormen en smaken iedereen pin-happy maken, en dat is nog niet alles. Blijf scrollen voor de echte recepten die Pinners over de hele wereld zullen maken – en eten – deze komende game dag. Je zult deze Super Bowl-recepten zo snel mogelijk aan je inspiratieborden willen toevoegen!

1. Cheesy Keto Tots: Dit voorgerecht brengt ieders fave tater tots naar een heel nieuw niveau. Deze cauli-rijstversie is zo gemakkelijk te maken, en je gasten zullen er absoluut gek van worden. (via Brit + Co)

25 van de lekkerste Super Bowl-voedselideeën, volgens Pinterest (1)

2. Sweet and Spicy Coca-Cola Chicken Wings: Als er iets is dat op de wedstrijddag meer publiek trekt dan een grote schaal knapperige kippenvleugels, dan hebben we dat nog niet gezien. Deze barbecuesaus is zoet en pittig, dankzij het geheime ingrediënt: cola. (via Always Order Dessert)

25 van de lekkerste Super Bowl-voedselideeën, volgens Pinterest (2)

3. Super-Easy Bacon Cheddar Football Cheese Ball: Als het op snacken voor de wedstrijddag aankomt, kun je niet fout gaan met iets kaasachtigs. Deze voetbalvormige kaasbal is zo schattig dat hij zowel als feestmaaltijd als tafeldecoratie kan dienen. (via Peas and Crayons)

25 van de lekkerste Super Bowl-voedselideeën, volgens Pinterest (3)

4. Loaded Tater Tot Skewers: Tater tot spiesjes zijn een van de grootste voedseltrends op Pinterest deze week – en met goede reden. Ze zijn krokant en knapperig heerlijk en *zo* makkelijk te eten terwijl je je onder vrienden begeeft en je team aanmoedigt. (via Made With Happy)

25 van de lekkerste Super Bowl-voedselideeën, volgens Pinterest (4)

5. Philly Cheesesteak Sliders: Zelfgemaakte sliders zijn een gemakkelijke – en heerlijke – manier om een menigte te voeden. Dit is een dienblad dat gegarandeerd TOTAAL leeg terugkomt in de keuken. (via Home. Made. Interest.)

25 van de lekkerste Super Bowl-voedselideeën, volgens Pinterest (5)

6. Rainbow Veggie Dippers: Natuurlijk kun je gewoon een schaal met crudite en een schaal met dipsaus neerzetten, maar deze borrelglaasjes met één portie geven je Super Bowl-eten echt klasse. Maak er maar een heleboel, want ze zullen net zo snel verdwijnen als je ze tevoorschijn kunt halen. En Seinfeldiaans *dubbel dippen* wordt aangemoedigd! (via Always Order Dessert)

25 van de lekkerste Super Bowl-voedselideeën, volgens Pinterest (6)

7. Baked Buffalo Cauliflower Bites: Deze pittige hapjes zijn vlees- en zuivelvrij, maar zitten boordevol buffel-kruidensmaak. Bereid je voor op de aanval, want iedereen zal het recept willen. (via Life Tastes Good)

25 van de lekkerste Super Bowl-voedselideeën, volgens Pinterest (7)

8. Jalapeño Popper Cheesy Knoflookbrood: Wie houdt er niet van knoflookbrood met kaas? Je kunt het beste aan elk uiteinde van de tafel een bakje neerzetten om te voorkomen dat er een opstopping ontstaat als het publiek toestroomt. (via Crunchy Creamy Sweet)

25 van de lekkerste Super Bowl-voedselideeën, volgens Pinterest (8)

9. Jackfruit Nachos op feestformaat: Een vrucht die smaakt naar pulled pork? Geloof het maar! Maak deze voor je veganistische vrienden, en je zult ieders BFF zijn. (via Good Saint)

25 van de lekkerste Super Bowl-voedselideeën, volgens Pinterest (9)

10. Sweet Potato Tots: Iedereen is dol op de tater tots trend. Deze zijn extra gezond, dankzij de zoete aardappelen, en er zit ZO VEEL lekkere kaas in elke hap. SWOON! (via Sweet As Honey)

25 van de lekkerste Super Bowl-voedselideeën, volgens Pinterest (10)

11. Gebakken Parmezaanse Hash Brown Cups: Deze hasjies kunnen niet eenvoudiger te maken zijn. Volgens het recept moet je je eigen aardappels raspen, maar je kunt net zo goed een zak van je favoriete diepvries aardappelrasp gebruiken. Dankzij de Parmezaanse kaas en Panko broodkruimels zijn ze gegarandeerd knapperig en krokant. (via Averie Cooks)

25 van de lekkerste Super Bowl-voedselideeën, volgens Pinterest (11)

12. Zoute en azijn courgettechips: Maak deze de avond ervoor klaar en breng de dag door met het kijken naar de wedstrijd met je familie en vrienden. Het recept vraagt om een voedseldehydrator, maar je kunt ze ook in een traditionele oven of broodroosteroven maken en ze zullen net zo lekker – en gezond – zijn. (via Sugar-Free Mom)

25 van de lekkerste Super Bowl-voedselideeën, volgens Pinterest (12)

13. Kip Fajita Queso Dip: Dit recept begint met het traditionele queso-recept en gaat dan een stapje verder met kip en fajita-kruiden. Pro tip: Je kunt het zelf maken met een kip uit de braadpan en niemand zal er iets van merken. (via Inside BruCrew Life)

25 van de lekkerste Super Bowl-voedselideeën, volgens Pinterest (13)

14. Pizza Roll Ups: Voor deze makkelijke pizza-voorgerechten heb je maar vijf ingrediënten nodig. Je kunt dit recept maar beter verdubbelen, want als de geur van versgebakken pepperoni roll-ups de tv-kamer bereikt, wil iedereen er wel eentje. (via Damn Delicious)

25 van de lekkerste Super Bowl-voedselideeën, volgens Pinterest (14)

15. Carolina-Style BBQ Jackfruit Sliders met Avocado en Appelsla: Nog zo’n jackfruitwonder, deze veganistische sliders zitten vol mosterdachtig-pittige goedheid. Ze zijn zo lip-smacking, vinger-licking goed, zelfs de carnivoren in het huis zal slokken ze op. (via Carrots and Flowers)

25 van de lekkerste Super Bowl-voedselideeën, volgens Pinterest (15)

16. Slow Cooker Buffalo Chicken Dip: Er gaat niets boven een slow cooker recept als je een menigte te voeden. Het zal u bevrijden van tijd doorbrengen in de keuken wanneer u liever kijken naar vlaggen op het spel. (via Gimme Some Oven)

25 van de lekkerste Super Bowl-voedselideeën, volgens Pinterest (16)

17. IJs-voetbal sandwiches: Het zou geen Super Bowl-feestje zijn zonder wat voetbalvormig eten, toch? Deze schattige ijsjes zijn super makkelijk te maken en blijven koud tot de hele bende er klaar voor is. (via The Celebration Shoppe)

25 van de lekkerste Super Bowl-voedselideeën, volgens Pinterest (17)

18. Chocolate Chip Cookie Dough Voetballen: Niets is lekkerder dan koekjesdeeghapjes – tenzij het koekjesdeeghapjes zijn in de vorm van kleine voetballen! Deze zijn echt lekker en ze reizen goed in de koelbox, waardoor ze perfect zijn voor een tailgate party. (via Life, Love and Sugar)

25 van de lekkerste Super Bowl-voedselideeën, volgens Pinterest (18)

19. Individuele 7-laagjes dipsaus: Geef elke gast een extra speciaal gevoel door hem zijn eigen zeven-laagjes dip te geven. Zorg er wel voor dat er voldoende tortillachips zijn om in te dopen. (via Evolving Table)

25 van de lekkerste Super Bowl-voedselideeën, volgens Pinterest (19)

20. Oranje gehaktballetjes met kip: In plaats van afhaalchinees te bestellen op de wedstrijddag, maak je deze eenvoudige oranje kipgehaktballetjes. Ze zijn de perfecte mix van zoet, hartig en pittig en houden je smaakpapillen de hele wedstrijd bezig. (via Bakers Royale)

25 van de lekkerste Super Bowl-voedselideeën, volgens Pinterest (20)

21. Gewafelde pizza frietjes: Het beste aan de Super Bowl is dat je eindelijk de snacks kunt maken waar je tot nu toe alleen maar van hebt gedroomd. Een voorbeeld hiervan zijn deze gewafelde pizza frietjes, gelijke delen knapperig, kleverig, en druipend van smaak. (via Real Food by Dad)

25 van de lekkerste Super Bowl-voedselideeën, volgens Pinterest (21)

22. Mini Kip Tostadas: Stel je de perfecte hap nacho’s voor. Elk van deze mini kip tostadas bereikt dat Platonisch ideaal van evenwichtige smaken en texturen. (via Pinch and Swirl)

25 van de lekkerste Super Bowl-voedselideeën, volgens Pinterest (22)

23. Krokante spruitjes met buffel: Vergeet tortillachips – spruitjes kunnen net zo knapperig en bevredigend worden. Maak ze af met buffelsaus, verkruimelde blauwe kaas en veel peterselie voor een snack die uw gasten niet snel zullen vergeten. (via Yes to Yolks)

25 van de lekkerste Super Bowl-voedselideeën, volgens Pinterest (23)

24. Mini Taco Bowls: Knapperig, kaasachtig en romig, deze taco bowls zullen een hit zijn op elk feestje. Ze zijn vooral lekker op de wedstrijddag, wanneer je er een paar naast een koud slokje bier kunt zetten. (via Bakers Royale)

25 van de lekkerste Super Bowl-voedselideeën, volgens Pinterest (24)

25. Kipspiesnacho’s: Het kan moeilijk zijn om toegeeflijke koolhydraatarme feestrecepten te vinden, maar deze past zeker in het plaatje. Chips zijn verwisseld met kip spiesjes voor een snack die is eiwitrijk, leuk, en het allerbelangrijkste, heerlijk. (via Real Food by Dad)

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Pinterest food trends? Volg ons op Pinterest voor meer.

(Extra rapportage door Justina Huddleston)

25 van de lekkerste Super Bowl-voedselideeën, volgens Pinterest (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rev. Leonie Wyman

Last Updated:

Views: 6152

Rating: 4.9 / 5 (79 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rev. Leonie Wyman

Birthday: 1993-07-01

Address: Suite 763 6272 Lang Bypass, New Xochitlport, VT 72704-3308

Phone: +22014484519944

Job: Banking Officer

Hobby: Sailing, Gaming, Basketball, Calligraphy, Mycology, Astronomy, Juggling

Introduction: My name is Rev. Leonie Wyman, I am a colorful, tasty, splendid, fair, witty, gorgeous, splendid person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.